Containerudlejning med fokus på kvalitet

Hos Lunde Vognmandsforretning ApS tilbyder vi udlejning af container til konkurrencedygtige priser på hele Fyn, men vi har primært udført opgaver i byer som Odense, Bogense og Søndersø. Vi er både i stand til at hjælpe private og erhverv.

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der desuden er fleksible, så du er sikret en løsning, der indfrier dine forventninger. Skal du således leje en container til et hvilket som helst formål, er vi altså de rette at tage kontakt til, da vi sikrer en god løsning til en fordelagtig pris.

Fleksibel containerudlejning med mange muligheder

​Vi har tre forskellige containere, som du kan vælge imellem:

  • Ophaler-containere
  • Vip-containere
  • Minicontainere

Vores ophaler-containere kan trækkes op på lastbilen og er store, og de kan enten være lukkede eller åbne. Herudover kan de indeholde mellem 10 og 30 kubikmeter. 

Vip-containere kan tømmes af en skraldebil og er velegnede til lidt større affald og fås fra 4 til 16 kubikmeter, mens minicontainerne fås i 400, 600 og 800 liter og kan bruges til småt brændbart samt pap og papir.

Det skal desuden nævnes, at afregning kan ske enten efter vægt eller fast pris, og der kan enten aftales fast tømning eller efter behov. Når det kommer til at leje containere, mener vi, at det er mest fordelagtigt for alle parter, at man får mest mulig frihed til selv at vælge, og det får du netop hos os.

Leje af containere til konkurrencedygtige priser

​Har du således brug for et kompetent og professionelt firma, der er specialister inden for containerudlejning, er du kommet til det helt rette sted. Hos Lunde Vognmandsforretning ApS tilbyder vi nemlig udlejning af containere til faste lave priser på hele Fyn.

Vi har tre forskellige containere at vælge imellem, så du er garanteret en løsning, der indfrier lige netop dine forventninger. Ring til os allerede i dag på telefon 65 95 50 59, og få et rigtig godt tilbud på leje af containere.

Hvorfor vælge os?

​Nærhed og nærvær ✔ Lokal arbejdskraft ✔ Ingen ekstra gebyrer på noget ✔ 

​Ring til os og få et uforpligtende tilbud

CVR: 32293174​