Lunde Vognmandsforretning ApS​

Containerudlejning med fokus på kvalitet

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder leje af affaldscontainer til private og erhvervskunder? Så kan du med fordel kigge videre her på siden. Hos Lunde Vognmandsforretning ApS tilbyder vi udlejning af container til konkurrencedygtige priser til kunder i Odense, Bogense, Søndersø og på resten af Fyn. Hvis du ønsker at benytte dig af containerudlejning i disse områder, så kan du med fordel lade os være din samarbejdspartner.

Vi er et kvalitetsbevidst firma, som har stor erfaring inden for leje af containere. Vi er desuden fleksible, så du er sikret en løsning, der indfrier dine forventninger. Skal du således benytte dig af udlejning af container til affald eller til et hvilket som helst andet formål, er vi med andre ord de rette at tage kontakt til, da vi sikrer en god løsning til en fordelagtig pris.

Leje af affaldscontainer, vippecontainer og minicontainer

Vi tilbyder udlejning af container til haveaffald eller til alverdens andre projekter – såsom byggeaffald eller tømning af dødsbo. Derfor råder vi over forskellige containere til containerudlejning.​

Vi har tre forskellige containere, som du kan vælge imellem:​

  • Ophalercontainere
  • Vippecontainere
  • Minicontainere

Vores ophalercontainere kan trækkes op på lastbilen og er store. De kan enten være lukkede eller åbne. Derudover kan de indeholde mellem 10 og 30 kubikmeter.

En vippecontainer kan tømmes af en skraldebil og er velegnet til lidt større affald. Den fås fra 4 til 16 kubikmeter, mens minicontainerne fås i 400, 600 og 800 liter og kan bruges til småt brændbart samt pap og papir.

Hvad enten du har brug for en vippecontainer, minicontainer eller anden form for affaldscontainer, så leverer vi gerne containeren til dig, og vi henter den igen. Du kan være sikker på, at vi overholder alle aftaler i forbindelse med containerudlejning.

Hvad koster det at leje en container?

Den nøjagtige pris på leje af affaldscontainer afhænger af, hvilken type af container du har brug for. Det kan eksempelvis være, du har brug for en tipcontainer/vippecontainer med hjul. Uanset hvad, så bliver du hos Lunde Vognmandsforretning ApS altid mødt med attraktive priser.​

Vi hjælper dig desuden gerne med at finde den mest optimale container efter dine behov, hvilket sker gennem professionel rådgivning, hvor vi trækker på vores brede viden.

​Det skal desuden nævnes, at afregning sker efter vægt eller fast pris, og der kan aftales fast tømning eller efter behov. Når det kommer til affaldscontainerudlejning, mener vi, at det er mest fordelagtigt for alle parter, at man får mest mulig frihed til selv at vælge, og det får du netop hos os.

Vi sætter altid den pågældende kundes ønsker i første række, uanset hvilken type opgave der er tale om. Det betyder eksempelvis, at vi leverer og afhenter containeren, som det passer dig. Derfor kan du forvente, at vi har en tæt dialog med dig, hvor vi snakker om dine forventninger og ønsker til containerudlejning. Det er nemlig med til at sikre os glade og tilfredse kunder hele vejen rundt.

Containerudlejning til konkurrencedygtige priser

Har du brug for et kompetent og professionelt firma, der er specialister inden for containerudlejning, er du kommet til det helt rette sted. Hos Lunde Vognmandsforretning ApS tilbyder vi nemlig leje af affaldscontainere til faste lave priser på hele Fyn.

Vi har tre forskellige containere at vælge imellem, så du er garanteret en løsning, der indfrier dine forventninger og behov. Ring til os allerede i dag på telefon 65 95 50 59, og få et rigtig godt tilbud på leje af containere.

Vi ser frem til at høre fra dig.​​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi kan fanges på telefon eller mail.

Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Lunde Vognmandsforretning ApS

Lunde Bygade 36, 5450 Otterup

Klik her for rutevejledning

CVR: 10236436

Kontaktoplysninger

Telefon: 65 95 50 59

E-mail: ​lundevmf@lundevmf.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket