Levering af sand, sten og grus på hele Fyn​

Hos Lunde Vognmandsforretning ApS er vi eksperter, når det kommer til levering af sand, sten og grus, og vi leverer både til private og erhverv. Vi er desuden i stand til at være behjælpelige til en billig pris på hele Fyn, og det er særligt i Odense, Bogense og Søndersø, at vi udfører opgaver for vores kunder.

Vi leverer alt fra knust asfalt til knust beton, og vi har alle former for materialer. Alt efter dine behov og ønsker tilbyder vi flere hundrede kubikmeter, og du kan enten vælge at få det tippet af efter aftale, men vi vil også være i stand til at sætte det i en container, hvor vi aftaler en tid til afhentning.

Professionel rådgivning om levering af sand, sten og grus

​Har du således brug for hjælp til enten levering af sand, levering af sten eller levering af grus, er du altså kommet til det helt rigtige sted. Vi tilbyder nemlig dette til en billig pris på hele Fyn, og herudover skal det nævnes, at såfremt du er i tvivl om, hvilke materialer du skal bruge til din grusgrav, vil vi hellere end gerne rådgive dig omkring dette.​​ 

Vi har nemlig mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi hurtigt vil kunne finde ud af, hvad der vil være bedst til lige netop dit behov. Det er nemlig utroligt vigtigt for os, at vi altid formår at indfri dine forventninger, så du altid er garanteret det resultat, du ønsker. Herudover er vi fleksible, hvorfor du som sagt selv bestemmer, hvorvidt materialerne skal sættes i en container, eller om det skal tippes af.

Kontakt os for yderligere information

​Har du brug for et kompetent firma, der vil kunne hjælpe dig med levering af sand, sten og grus på Fyn til en konkurrencedygtig pris, så ring til os allerede i dag på telefon 65 95 50 59, så vi kan aftale nærmere.

Vi vil som sagt hellere end gerne vejlede dig, så vi sammen kan finde ud af, hvad der vil være den bedste løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

​Nærhed og nærvær ✔ Lokal arbejdskraft ✔ Ingen ekstra gebyrer på noget ✔ 

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 3 anmeldelser fra Google

​Ring til os og få et uforpligtende tilbud

CVR: 32293174​